Blog

Híradás a varrógép mellől

Mindenki vágyik arra, hogy a mókuskerékből kiszállva, nyáron elmehessen végre lazítani- lehetőleg minél távolabb a minkahelyétől. Mindegy is, hogy külföld, vagy belföld az úticél, a lényeg, hogy a napi rutinból kiszakadjunk.

Ennek a muffin-nak a varázsa elsősorban a külsejében rejlik, de azért nem mondanám azt rá, hogy csak szép, de nem finom. És ez nem afféle szerény vélemény, mert tesztalanyaim- a szomszéd barátok- mindegyike mosolyra fakadt, amikor meglátta, majd sajnálkozott, hogy meg kell enni, aztán vígan betömte.

A facebook-on feltett kérdésemre biztos magasra vontad a szemöldököd, hogy na jó, ez a kérdés egy kicsit dilis.... Oké, nézzük, mit is takar ez a kelt tészta dolog egy varrónő-kézműves estében.Jöjjön egy kis Cseperedő anyagismeret!

Neeem, semmi áprilisi tréfát nem tudtan kitalálni neked. Reggel négykor, amikor kipattant a szemem, valahogy semmi vicces nem jutott eszembe. Nem is erőltettem a dolgot, mert ha nem, akkor nem. Az viszont rögtön beugrott, hogy mennyi munka vár rám odafent az emeleten, az én kis műhelyemben. Kissé nagy most a rendeltenség, anyagdarabkák tarkítják a...

Minden nagy alkotó életében vannak korszakok, amik lezárulnak, hogy helyet adjanak egy újnak. Vagy éppen az új söpri ki a régi érzésekből fakadó alkotások stílusjegyeit, és szinte átalakul a készítője személyisége is az ismeretlen impulzusoktól.

CSEPPeredo 2017 | Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el